Mannskap og skysstjenester

Tjenester

Maritim Drift AS har som hoved fokus å levere Viknes og Skilsø i vår region. I tillegg innehar vi en sterk maritim kompetanse på mange fagfelt som vi ønsker skal komme våre kunder til gode. Dette vil være aktuelt både i forbindelse med spesifisering av en ny båt og ikke minst i ettermarkedet. 

Begge av eiere av selskapet innehar over 25 års maritim erfaring fra det profesjonelle maritime markedet. Dette i kombinasjon med egen erfaring og en genuin interesse for fritidsbåt gjør at vi kan bistå våre kunder på de aller fleste fagfelt.

Maritim Drift AS samarbeider også med andre lokale bedrifter som innehar meget solid teknisk kompetanse på både mekanisk og elektriske fagområder. Ved våre salgslokaler har vi tilgjengelig både kran og slipp for å kunne utføre vedlikehold og reparasjoner ved behov.

Maritim Drift As har kompetanse til å bistå eiere i forbindelse med forsikringssaker hvor eier føler seg usikker på om deres rolle blir riktig ivaretatt. Dette kan være relatert til hvordan skaden blir utbedret, hvem skal utføre jobben og hvordan vil dette påvirke restverdien av din båt. 

Ta kontakt dersom dere har spørsmål om vår kompetanse og hva kan bistå med.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert